Over ons

Een kijkje in de keuken

Met Hutspot & Hummus eten we samen met nieuwe Nederlanders om elkaars favoriete gerechten te delen. Door samen te eten en koken brengen we mensen op een gezellige en informele manier met elkaar in contact. We doen dit in kleine groepjes, bij ons of bij de mensen thuis. We willen er voor zorgen dat de nieuwkomers die zich in Nederland gaan vestigen (of gevestigd hebben) zich welkom blijven voelen. Op het moment zijn we vooral bezig met een groter eet-event waarbij alles draait om nieuwe mensen te leren kennen op een toegankelijke manier. En natuurlijk is het al het lekkere eten proeven wat iedereen meeneemt ook heel belangrijk.

Kom naar Potluck XS

Op het moment zijn we vooral bezig met een groter eet-evenement genaamd Potluck XS (ongeveer 30 mensen). Deze avonden draaien om nieuwe mensen te leren kennen op een toegankelijke manier. En natuurlijk is het al het lekkere eten proeven wat iedereen meeneemt ook heel belangrijk. We organiseren dit maandelijks op de vierde woensdag van de maand in De Voorkamer in Utrecht. Iedereen is welkom!

Door corona is het momenteel nog niet mogelijk om deze avond te houden.

Meer informatie vind je bij: ‘Hoe werkt het’. 


 

Marieke en Filar

Over ons

Hallo! Wij zijn Filar en Marieke en we wonen in het gezellige Utrecht. Wij zijn dol op concerten, festivals en koken. En dan voornamelijk aparte ingrediënten met elkaar combineren, en dan maar hopen dat daar dan iets lekkers uitkomt.

About us

Hi there, we are Filar and Marieke and are currently living in wonderful Utrecht. You will often find us at concerts, festival or experimenting in the kitchen. We love to combine ingrediënts and different recipes, trying to find combinations that work.