Over ons

(English below)

Een kijkje in de keuken

Met Hutspot & Hummus eten we samen met nieuwe Nederlanders om elkaars favoriete gerechten te delen. Door samen te eten en koken brengen we mensen op een gezellige en informele manier met elkaar in contact. We doen dit in kleine groepjes, bij ons of bij de mensen thuis. Vier keer per jaar houden we het ‘Internationaal diner’ op een grotere locatie. We willen er voor zorgen dat de nieuwkomers die zich in Nederland gaan vestigen (of gevestigd hebben) zich welkom blijven voelen.

We delen de recepten en de verhalen op onze blog, want naast lekker eten gaat het ook om het uitwisselen van verhalen en het leren kennen van andere culturen. Zo geven we Nederlanders een kijkje in een andere keuken.

Wil je graag meedoen of heb je andere vragen? Mail dan naar hutspothummus@gmail.com

We speak Dutch most of the evenings, as it is an opportunity to learn the language. But English is no problem either.
Would you like to participate? Do you have questions regarding the site? Please contact us by writing an email at hutspothummus@gmail.com, or send us a message on Facebook.

Meer informatie over meedoen vind je bij: ‘Hoe werkt het’. 


 

Marieke en Filar

Over ons

Hallo! Wij zijn Filar en Marieke en we wonen in het gezellige Utrecht. Wij zijn dol op concerten, festivals en koken. En dan voornamelijk aparte ingrediënten met elkaar combineren, en dan maar hopen dat daar dan iets lekkers uitkomt.

About us

Hi there, we are Filar and Marieke and are currently living in wonderful Utrecht. You will often find us at concerts, festival or experimenting in the kitchen. We love to combine ingrediënts and different recipes, trying to find combinations that work.